Brug for inspiration til hverdagens udfordringer som virtuelt team

Som virtuelt team fordelt over mange forskellige lokationer og måske også flere tidszoner, kan der tit være brug for ny inspiration til, hvordan du kan løse hverdagens mange udfordringer.  Derfor har Microsoft netop udgivet en ny gratis e-bog med titlen ”Collaboration hacks from real-life teams”. Den giver en masse spændende eksempler på, hvordan moderne distribuerede teams har fundet nye innovative løsninger på virtuelt samarbejde via Office 365.Brug for inspiration til hverdagens udfordringer som virtuelt teamDer findes mange måder at køre virtuelle teams på over distancen og med værktøjerne i Office 365 bliver det endnu nemmere for jer at arbejde sammen.Det er sikkert allerede gammelt nyt for dig, der har kørt med Office 365 i længere tid. Men tit bliver du sikkert alligevel udfordret på, hvordan du får samarbejdet til at gå op i en højere enhed, og sikrer, at alle er på samme side, når projektet nærmer sig kritiske milestones eller afslutningen.Det gælder, uanset om der er tale om et virtuelt team samlet på samme adresse eller et virtuelt team spredt over flere tidszoner verden rundt.

Få spændende hacks til at få dit virtuelle team til at skinne igennem

Men de udfordringer der måske er nye for jeres virtuelle team, er oftest allerede løst af andre. Derfor har Microsoft udgivet en ny, spændende e-bog med en række ”real-life hacks” til at samarbejde over distancen. Vel at mærke virkelige løsninger fra virtuelle teams af alle mulige størrelser inden for alle mulige brancher – måske også ligefrem jeres. Det er ikke bare teori og hvordan det burde virke – men rent faktisk løsninger, der er blevet implementeret og brugt i praksis.Her er både hacks til, hvordan du får medarbejderne til at begynde at arbejde sammen virtuelt, og hvordan du kan holde virtuelle møder med deltagere fra flere tidszoner, uden at de behøver at være til stede samtidig.Tjek også en række gode ideer til, hvordan virtuelle teams kan færdiggøre projekter og komme op med og raffinere ideer hurtigere over distancen end via traditionelle, fysiske møder.Eller hvordan tre produktspecialister byggede en salgspræsentation til firmaets repræsentant i London fra henholdsvis bagsædet af en taxi i New York, et skrivebord i Los Angeles og hjemme fra privaten i det amerikanske Midtvesten.Du kan hente e-bogen her – og har du spørgsmål eller finder du ideer, du gerne vil have tilpasset til din virksomhed? Ja, så ved du, hvor du finder os.
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.