Komplet backup-løsning til Office 365, SharePoint og OneDrive for Business med Veeam Backup

Med Veeam Backup får du en komplet backup-løsning til Office 365, der kan sikkerhedskopiere både hele SharePoint-sites, Exchange-konti, bruger- såvel som OneDrive for Business-konti. Løsningen er det perfekte værn mod både ransomware og hackerangreb, og kan tilmed tilbyde delvis restore.

 

Backup af Office 365 med VEEAMIntet firma er mere sikkert end kvaliteten af deres backup-løsning. Så enkelt kan det siges. Forsvinder kritiske informationer eller dokumenter i forbindelse med et angreb, har det nemlig vidtrækkende konsekvenser – uanset hvilken branche jeres firma arbejder inden for.

Det dokumenteres af en række uafhængige undersøgelser fra flere forskellige lande. De viser samstemmende, at det er de færreste firmaer, der på sigt overlever følgerne af et ransomware- eller hackerangreb, hvis de ikke har en funktionsdygtig og opdateret sikkerhedskopi af deres data.

Så der er god grund til at investere i en ordentlig og sikker backupløsning.

Veeam Backup – en sikker løsning for Office 365-brugere

Hollandske Veeam lancerede oprindeligt deres backup-løsning til Office 365-brugere for efterhånden 3 år siden. Siden den første version blev der tilføjet mulighed for at automatisere backup-løsningen ved hjælp af PowerShell eller Restful API for et par år siden. Så her er tale om en velafprøvet løsning med mange tusinde glade og tilfredse brugere.

Nu kommer så version 2.0! Den giver mulighed for ikke alene at sikkerhedskopiere brugerkonti, men også hele SharePoint-løsninger både on premise og i skyen, samt foretage komplet sikkerhedskopiering af alle firmaets OneDrive for Business-konti. Alt sammen med mulighed for automatisering og delvis gendannelse af data helt ned på filniveau.

SharePoint-sikkerhedskopieringen kan således enten foretages af hele jeres SharePoint-installation, af specifikke arbejdsområder eller afgrænses til bestemte biblioteker, mapper, dokumenter, kalendere, biblioteker eller lister.Veeam Backup - den sikre løsning til Office 365

Sikkerhedskopiering af Microsoft Teams

Veeam Backup giver også mulighed for, at du kan sikkerhedskopiere de underliggende dokumenter og andre filer. Men kun hvis de ligger på SharePoint Online, Exchange Online eller en OneDrive for Business-konto.

Desværre giver Veeam Backup endnu ikke mulighed for at sikkerhedskopiere faner og kanaler på Microsoft Teams. Derfor er du nødt til manuelt at genetablere forbindelsen mellem gendannede dokumenter og de forskellige kanaler eller samtaler.

Men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid, før Veeam Backup giver mulighed for at sikkerhedskopiere hele jeres Microsoft Teams-installation. Vi får se.

Kan også bruges til migreringsopgaver

Udover at være det perfekte værn mod hacker- og ransomware-angreb, kan Veeam Backup også anvendes i forbindelse med migreringsopgaver. F.eks. af data fra en OneDrive for Business-konto til en anden eller migrering af en on-premise SharePoint-installation til en hosted SharePoint-løsning på Office 365.

Veeam Backup sikrer også, at der tages komplet sikkerhedskopi af SharePoint-løsninger, der kører i et hybrid-miljø. Altså hvor en del af løsningen ligger on-premise, og en anden del ligger i skyen.

Vælg selv hvor, og hvor meget du gendanner

Du vælger selv, hvor du gendanner sikkerhedskopien – enten samme sted eller i en anden mappe på OneDrive for Business eller på et andet arbejdsområde på SharePoint.

Samtidig kan du som sagt gendanne fuldstændigt eller delvis. F.eks. kun gendanne en specifik liste fra en sikkerhedskopi af et helt SharePoint-arbejdsområde eller en hel SharePoint-installation. Eller kun gendanne bestemte dokumenter eller andre filtyper fra en OneDrive for Business-konto eller et SharePoint-bibliotek. Endelig kan du frit vælge enten at gendanne de originale filer eller gendanne sikkerhedskopien som en ZIP-fil.

Pris på Office 365 Backup med VEEAM

Prisen på normale licenser til din egen VEEAM server koster ned til kr. 8,17 / bruger / måned eller ca. kr. 98 / bruger / år ved køb af en 3 års licens i august 2018. Kontakt os for opdaterede priser til netop din installation.Leje af licenser til backup af Office 365 med VEEAM hos CloudWorkers hosting afregnes med kr. 12,25 per bruger / måned. Plads til backup i vores hosting center koster kr. 3,00 per GB for de første 250 GB. Herefter gives der rabat på efterfølgende GB afhængigt af størrelse.Veeam licens til Office 365 skal betales for følgende scenarier:
 • Personlige postkasser
 • Personlig online postkasse arkiv
 • OneDrive dokumenter
 • Personlige SharePoint sites
Der kræves ikke en VEEAM backup til Office 365 licens for:
 • Delte postkasser, ressource postkasser og gruppepostkasser
 • Delte SharePoint sites

Gratis backup til Office 365

Backup af Office 365 med egen VEEAM server er gratis hvis du kører “Community Edition” mode. Dette modus giver dig ret til at køre backup for op til 10 bruger konti på tværs af dine Office 365 organisationer for op til 1 TB data.“Community Edition” mode slås til når du installere VEEAM Backup for Office 365 2.0 på din VEEAM Server og ikke angiver en produktlicens når serveren beder om det.

Kom i gang med Veeam Backup

Vil du gerne i gang med Veeam Backup og vil du gerne udnytte mulighederne for at automatisere backup-processerne? Så kan vi hjælpe jer med at sætte det hele op, samt sikre at alle backup-rutiner kører som de skal.

Kontakt os allerede i dag! Så kan både jeres data og jeres virksomhed blive beskyttet effektivt mod ransomware og hacker-angreb i fremtiden. Det stiller jer meget bedre, hvis først uheldet er ude!

 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.