Support

Nem og hurtig support

CloudWorkers IT kan direkte supportere dine brugere ved hjælp af forskellige værktøjer. Det giver dig mulighed for nemt at få løst problemer uden, at vi skal sende en konsulent til din adresse og dermed både hurtigere og billigere support.TeamViewer Til den hurtige og enkle supportindsats for enkeltbrugere anvender vi produktet Teamviewer, der nemt og hurtigt kan overtage en brugers skærm og lynhurtigt lade en af vores konsulenter fikse problemer eller slutte ny funktionalitet på pc’en til.Klik på TeamViewer for at hente supportsoftware:  
 Fjernsupport til Mac. Klik her.
 Supportaftaler Leder du efter en kompetent partner til at supportere med mere avancerede slutbrugerproblemer er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om en fast supportaftale. 

LØSNINGER

 • Virtuelle Servere

  Virtualisering er i dag nærmere reglen end undtagelsen - både i mindre og større virksomheder. CloudWorkers A/S har både uddannelse, erfaring og certificeringer hos de førende spillere på virtualiseringsmarkedet. Vi var med fra starten med VMware og har stor erfaring med både opgraderinger, udvidelser og omstruktureringer af VMware miljøer.

 • Patch management af servere og klienter

  Installation af opdateringer og fixes er ofte en stor byrde for mange it afdelinger og resultatet er ofte servere og klienter langt bagud til fare for den samlede driftsikkerhed.

REFERENCER

 • Chr. Olesen Synthesis - Dynamics NAV i Azure

  Office 365 fungerer virkelig godt. Her er ingen ventetid og tingene går lige så hurtigt, som hvis der stod en server under bordet. Det er også meget sympatisk, at vi selv kan skalere løsningen præcis, som vi har lyst til. Skal der nye brugere på? Fint; det tager fem minutter at sætte op. Jens Indahl, ledende partner, ChainEx Consulting A/S

 • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

  Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

 • Kontaktform

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon

  Din besked