Sølyst – Den kongelige Skydebane

Sølyst vælger Office 365 og Intune Sølyst er også skiftet til Office 365 og Windows Intune

 CloudWorkers A/S har hjulpet Sølyst – Den kongelige Skydebane med at udskifte deres gamle Small Business Server med en moderne løsningen med Office 365 til email, dokumentstyring og kommunikation baseret på Exchange Online og SharePoint Online. Herudover har Sølyst også fået effektiv styring og sikkerhed på computerne med Windows Intune. Alt i alt er driften blevet forenklet med høj driftsikkerhed og produktivitet til følge med lavere månedlige omkostninger.

Video

Microsoft har produceret en kort video om Sølyst. Iben Marburger fra Sølyst Den kongelige Skydebane udtaler sig om “Hvad er det bedste ved Office 365”
På Sølyst tager vi os af planlægningen af vores gæster fester fra ende til anden. Der er det vigtigt at vi har et effektivt system til at notere alle ønsker og detaljer. Når gæsten kommer på dagen er vi sikre på at have alle detaljer på plads og kan dermed sikre at alle får en dejlig fest.
Køkkenchef Henrik Willert Nielsen udtaler at med sin SmartPhone får stor fleksibilitet med Office 365. Når Henrik forlader Sølyst kan han stadig kommunikere med kunderne om selskaber og menuer. Den fleksibilitet er helt afgørende for at Henrik nemt og effektivt kan sikre at Sølysts gæster får en perfekt oplevelse.   
 • Kontaktform

  test

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon

  Din besked