Chr. Olesen Synthesis – Dynamics NAV i Azure

Kom med på Chr. Olesen Synthesis A/S rejse til skyen med Azure

Interview med Lone Undall-Behrend Nielsen, Finance, Chr. Olesen Synthesis Leverandør: CloudWorkers

Hvordan så jeres IT-løsning ud, før I flyttede i skyen?

– Vores system var koblet op på vores moderselskabs IT-løsning, og da de stod over for en opgradering, var det en naturlig anledning til at finde vores egen platform. Vi undersøgte behovet for et traditionelt server setup, men da det viste sig at være meget bekosteligt, begyndte vi at se os om efter en cloud-løsning

Hvorfor valgte I Microsoft Azure som jeres cloud-løsning til Dynamics NAV?

– I hele processen var vi under kompetent vejledning fra vores leverandør (CloudWorkers). De pegede på Microsoft Azure som den mest relevante og hensigtsmæssige løsning for os. Det har vist sig at være det rigtige valg. Vi kan let administrere vores Navision regnskabs- og produktionssystem herfra. Vi har nu en løsning, der er skræddersyet til vores behov.

Hvordan er implementeringen forløbet?

– Implementeringen har været både hurtig og smertefri. Vi er ikke løbet ind i nogle forhindringer. Det har ikke taget os mere end 2 dage at komme op i skyen og få det til at køre. Så transformationen har absolut været en succes.

Hvilke fordele har det givet jer at være flyttet i skyen?

– En af de største fordele er økonomien. Det er ganske enkelt billigere for os at være i skyen. Nu har vi løbende omkostninger, og vi betaler efter forbrug. Det er en meget fleksibel og rentabel løsning for os. 
 

Skal din virksomhed i skyen: Få hjælp til de mere komplicerede migreringer

Har I fået udviklet specialdesignede løsninger, der passer til jeres firma eller jeres branche, kan de oftest flyttes over ved at tilpasse koden til det nye miljø. Har du ikke de fornødne erfaringer med kodning eller opsætning af den slags tjenester, kan jeres oprindelige leverandør oftest hjælpe jer.Eller også kan I tage fat i os hos Cloudworkers og få os til at hjælpe jer. Vi er certificerede Microsoft Azure-partnere og kan hjælpe jer med det, I har behov for – uanset om det er det hele eller kun det mest avancerede.Så kontakt os i dag enten ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller ved at bruge kontaktinformationerne nederst på siden. Så kan vi få os en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres migrering til skyen – og få lagt en plan for den. Så kontakt os i dag og kom i gang!
 • Kontaktform

  test

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon

  Din besked