Få styr på opdateringer og patches med Panorama9

Panorama9 gør det meget nemmere at holde både klientcomputere og servere opdateret, uden at du skal bruge en masse tid på planlægningen af de enkelte opdateringer. For der er aldrig et tidspunkt, som passer alle. Samtidig har de fleste deres computer med dem på farten. Så det er sjældent, at alle computere er hjemme, når du vil køre en opdatering. Det problem løser Panorama9.Panorama9-DashboardSelv om der allerede findes værktøjer fra både Microsoft og andre leverandører, der kan automatisere udrulningen af opdateringer, tager de sjældent højde for alle de udfordringer, som den moderne it-afdeling kan komme ud for. F.eks. at folk altid har deres computer med dem på farten. Samtidig savnes der et effektivt værktøj, der både kan klare opdateringer til operativsystemet og forretningsapplikationerne i en og samme arbejdsgang.Begge dele klarer Panorama9.Det kan håndtere alle former for opdateringer og opdateringer fra alle softwareproducenter. Så du er ikke begrænset til f.eks. kun at kunne styre opdateringer og patches fra Microsoft. Du kan også holde folks Adobe- og andre programmer opdateret med Panorama9.

Opsæt det en gang for alle

Du kan opsætte individuelle opdaterings- og patchrutiner for hver enkelt computer og server i virksomheden. Derved slipper du for at tage stilling til de enkelte patches og sikkerhedsopdateringer hver gang. Bare definér, hvad der gælder for den enkelte computer en gang for alle. Så klarer Panorama9 det i fremtiden.På den måde kan du opstille individuelle regler for hver enkelt server og hver enkelt klientcomputer. Du kan også opsætte regler på gruppeniveau, så f.eks. medarbejderne i en afdeling får udrullet opdateringer på en måde, og medarbejderne i en anden afdeling får dem på en anden måde, der passer bedre til deres behov.

Send besked om opdateringer til medarbejdere på farten

Til de medarbejdere som arbejder hjemme eller kun sjældent kommer i virksomheden, kan du sætte Panorama9 til f.eks. at sende en SMS eller mail til den enkelte medarbejder med et link til at starte opdateringen. Så kan de foretage den, når de har tid i deres hverdag.SMS-funktionen kan du også bruge til at få notifikationer om f.eks. lav diskplads på en server eller en kritisk brist på sikkerheden i firmaets it-infrastruktur.

Forbedrer også sikkerheden

Men Panorama9 kan mere end bare sikre opdateringen af firmaets computere. Du kan også bruge værktøjet til at tilgå en hvilken som helst computer over distancen, ligesom du kan monitere netværkstrafik, maskiner og brugere.Derved kan du opdage eventuelle sikkerhedstrusler som f.eks. ransomwareangreb, kaprede brugerkonti og andre sikkerhedstrusler, inden de bliver alvorlige for firmaets drift.Du kan også bruge Panorama9 til at give dig et komplet overblik over al jeres hardware og software i virksomheden. Endelig kan du kontrollere, at alle sikkerhedspolitikker bliver overholdt – og få en alarm hvis en sikkerhedspolitik bliver overtrådt.

Få mere at vide om Panorama9

Vil du vide mere om Panorama9, så kontakt os allerede i dag. Så kan vi fortælle dig nøjagtigt, hvad Plnorama9 kan gøre for din it-infrastruktur. Brug kontaktformularen, ring eller mail! Så kan du få en nemmere og mere sikker hverdag!
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.