Office Customization Tool gør det nemmere at tilpasse Microsoft Office-installationen

Er du træt af at skrive XML-kode, når du skal tilpasse Office-installationen for medarbejderne i virksomheden? Det er slut nu. For nu lancerer Microsoft deres Office Customization Tool, der gør det meget nemmere at tilpasse Office-installationen til bestemte medarbejdergrupper. Læs med og hør mere.Skal du tilpasse Office-installationen til medarbejderne i dag, venter der dig en del programmeringsarbejde i Notesblok eller en anden teksteditor med at skrive XML-kode. For indtil for nylig har det været Windows-administratorernes eneste mulighed at tilpasse sprogindstillinger, opdateringsfrekvens, Office-version og mange andre parametre.

Office Customization Tool

Men med det nye Office Customization Tool bliver det hele nemmere. Det giver dig en ny og meget nemmere måde at tilpasse installationsprogrammet til Microsoft Office, når der skal rulles en ny version ud til firmaets computerbrugere.Det hele foregår fra et webbaseret interface og værktøjet er opdelt i tre forskellige grupper:
 • Programmer og sprog
 • Installation og opdatering
 • Licens og skærmopsætning
Office Customization Tool 365Med Office Customization Tool får du en let overskuelig og intuitiv måde at tilpasse indstillingerne i de forskellige grupper på, lige fra hvilke Office-programmer der skal installeres over sprogversion og hvor tit der skal køres automatiske opdateringer af Office.En virkelig smart detalje er den særlige oversigt over de valgte indstillinger, som du hele tiden kan se til højre i webinterfacet. Det giver et totalt overblik over alle indstillinger, så du slipper for at skulle hoppe rundt mellem forskellige sider i værktøjet, for at tjekke at du har sat alt korrekt op.

Tilpas hvert enkelt program

Du har også mulighed for at tilpasse opsætningen af de enkelte programmer. F.eks. hvilket filformat Word automatisk skal gemme dokumenterne i, eller om brugerne har adgang til at bygge makroer i Excel etc.Det foregår under Preferences, hvor du kan klikke dig ind på de enkelte indstillingsmuligheder for hvert program. Selve psætningen sker ved hjælp af en lidt spøjs brugergrænseflade, som du dog hurtig lærer at finde rundt i.

Ikke helt færdigt endnu

Værktøjet er dog ikke helt komplet endnu. Der mangler stadig mulighed for at definere brugervalgmuligheder, når installationen starter op.Denne mulighed var tilgængelig i det gamle Win32 Office Customization Tool og bliver det også lidt senere på året i den nye webbaserede version.

Vil du prøve Office Customization Tool?

Vil du se nærmere på Office Customzation Tool, finder du det på adressen http://config.office.com.
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.