Masser af spændende nyt i Microsoft 365

Microsoft 365 er navnet for de samlede Microsoft-produkter inden for Office, Windows og Enterprise Mobility+Security. Det er en stærk kombination af Microsoft-produkter, som udgør rygraden i rigtig mange firmaer verden over. Læs om Microsoft 365-produkterne, der er kommet i løbet af den sidste måneds tid.Sidste år i august lancerede Microsoft deres Microsoft 365 som et nyt tilbud til de mange firmaer verden over, der bygger deres it-infrastruktur på Microsoft -software. Det nye tiltag sikrer, at opdateringer og nyheder rulles ud synkront på både Office, Windows- og it-infrastrukturdelen af Microsofts produktpalet.

Flere muligheder for at være kreativ i PowerPoint

En af nyhederne på Office-siden i Microsoft 365, er den såkaldte ink analysis. Den udvider skriftgenkendelse til også at omfatte det, som du tegner på dine slides.Så fremover vil du ikke alene kunne skrive med en pen eller din finger, og få konverteret det til tekst på dine slides. Du kan også tegne forskellige former som kasser, hjerter og pile. Disse kan så konverteres til PowerPoint-objekter, som du kan forstørre, flytte og gøre alt det andet med, som du plejer at kunne med standardobjekterne i PowerPoint.Alt hvad du skal gøre, er at håndtegne det, du vil have tilføjet til slidet. Så bruge Frihåndsmarkering-værktøjet på Tegning-fanen til at markere det tegnede. Dernæst klikke på Konverter din håndskrift-i-mærket og derefter på Konverter til tegning-knappen. Så konverteres det eller de håndtegnede elementer til et almindeligt PowerPoint-objekt.Husk: De håndtegnede objekter, du markerer på en gang med Frihåndsmarkering-værktøjet, bliver grupperet i en gruppe, som du ikke kan opdele senere. Så tænk fremad, når du konverterer dine håndtegnede elementer med Frihåndsmarkering-værktøjet.Den nye funktion er et stort plus for kreativiteten, der vil gøre det meget hurtigere for mange at bygge mere spændende slides.

Nye muligheder for at tilføje håndskrevne notater til Word-dokumenter

Ligesom du får nye muligheder for at bruge håndtegnede elementer i PowerPoint, giver den seneste Office-opdatering også adgang til at tilføje håndskrevne korrekturtegn og ændringer i Word – samt til at konvertere dem til redigerbar tekst.Word forstår de mest almindelige korrekturtegn som f.eks. indsættelse af ord eller tegn, sletning af ord, hele linjer og hele afsnit og så videre.Bare brug skriveværktøjerne på Tegning-fanen og klik på Håndskriftbaseret editor-knappen i Konvertér-gruppen på Tegning-fanen. Så kan du bruge de mest almindelige korrekturtegn til at rette i Word-dokumentet med. 

Kunstig intelligens bag nyt oversætterværktøj i Word til Mac (IOS)

Til Mac er der kommet et nyt intelligent oversætterværktøj. Det giver mulighed for at oversætte mellem 60 forskellige sprog direkte fra dit Word-dokument. 11 af sprogene anvender neural maskinoversættelse. Det forstår sætningskonstruktioner, syntaks og betydning. Det giver nogle væsentligt mere korrekte og velformulerede oversættelser.

Ny kommerciel Office-version på vej i preview

Vidste du i øvrigt, at der er en ny kommerciel udgave af Office på vej i preview. Den kommer til at hedde Office 2019 og indeholder en masse funktioner. Men funktioner der allerede er tilgængelige for abonnenter på Office 365 og Microsoft 365.Office 2019 kommer også til at indeholde nye on premise-versioner af Microsofts Office-serverprodukter. Som f.eks. SharePoint, Project og Exchange. Disse vil også primært blive opdateret med funktioner, der allerede er tilgængelige for Office og Microsoft 365 abonnenter.Du kan læse mere om den næste kommercielle Office-version her, hvor du også kan skrive dig op til at teste preview-versionen.

Microsoft 365 priser alle kan forstå

Synes du Microsoft 365, eller blot en del af den samlede pakke er interessant? Se så hvor meget vi kan tilbyde og hvor små fleksible priser der er tale om her. En Office 365 licens er typisk en god ide, da licenser kan til -og fravælges som behovet opstår, og besparelser på gammeldags licenser løber hurtigt op. Har du for resten også lagt mærke til, at der nu står Office 365 i stedet for et årstal?  Det er netop for at understrege, at du har Office 365-versionen installeret på din computer og ikke den kommercielle version af Office. Derfor får du alle nyhederne før alle dem, der kører på den kommercielle Office-version.
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.