Nyt forenklet bånd til Outlook

September-opdateringen til Microsoft Outlook gav et nyt, forenklet bånd, der fylder mindre i brugergrænsefladen. Har du brug for det udvidede bånd, kan du nemt åbne det, ligesom du kan tilpasse, hvad der skal være på det forenklede bånd.Hen over de seneste par måneder er Microsoft begyndt at løfte sløret for de ændringer, der kommer til at være i den kommende Office 2019-opdatering. For de nye funktioner og den nye brugergrænseflade rulles løbende ud til de Office 365- og Microsoft 365-kunder, der er tilmeldt Office Insider-programmet. Hvordan du bliver det, kommer vi tilbage til sidst i denne artikel.

Nye ikoner på båndet

En af de første synlige forandringer du som Office Insider-bruger sikkert allerede har opdaget, er de nye, forenklede ikoner på knapperne i båndet. De er nemmere at se på mobil- og tabletskærme, og samtidig mindre farverige end de gamle 2016-ikoner.

Det forenklede bånd i Outlook

Den næste store nyhed er et forenklet bånd. Det er en mindre udgave af båndet, der optager mindre screen estate i programmerne, men stadig giver adgang til de mest anvendte funktioner.Det nye, forenklede bånd kan opleves i Office 365-versionen af Microsoft Outlook efter udrulningen af september-opdateringen til Office Insider-brugerne. Det er placeret samme sted som det normale bånd og viser de mest anvendte funktioner på alle faner i båndet.De næstmest anvendte funktioner kan du få adgang til, ved at klikke på Flere kommandoer-knappen til højre på båndet. Så åbnes en menu med funktionerne.

Sådan får du vist det udvidede bånd i Outlook

Har du brug for nogle af de mere sjældent anvendte funktioner, kan du maksimere båndet ved at klikke på Skift bånd-knappen nederst til højre i det forenklede bånd.Så vises det gammelkendte bånd i fuld størrelse.Tilsvarende kan du skifte tilbage til det forenklede bånd ved at klikke på Skift bånd-knappen igen.

Tilpas det forenklede bånd

Er du ikke helt tilfreds med, hvilke funktioner du har adgang til på det forenklede bånd, kan du tilføje funktioner til det fra Flere kommandoer-menuen. Pt. er det kun kommandoer herfra, du kan tilføje til den forenklede bånd. Kommandoer fra det udvidede bånd kan ikke tilføjes til det forenklede bånd, kun til Hurtig adgang-værktøjslinjen øverst til venstre på Titel-linjen i Outlook-vinduet.Du tilføjer en kommando fra Flere kommandoer-menuen ved at højreklikke på den og vælge Fastgør til båndet.

Kommer til alle Office-programmer?

Endnu vides det ikke med sikkerhed, om det nye forenklede bånd bliver en mulighed i alle Office-programmerne. I første omgang testes det af i Outlook, hvor det virkelig giver mening. For med det forenklede bånd får du mere plads til at læse dine mails, uden at skulle minimere båndet helt.Det giver god mening og en meget bedre brugeroplevelse.Samtidig har visningen af indbakken fået en opdatering, så du kan se langt flere mails i oversigten – eller vælge at få endnu mere plads til læseruden.

Sådan tilmelder du dig Office Insider

Vil du gerne se det nye forenklede bånd i Outlook i praksis, skal du som sagt være tilmeldt Office Insider.Det foregår ganske enkelt ved at klikke på Filer-knappen | Office-konto og derefter klikke på Office Insider-knappen. Vælg nu Tilmeld i menuen. Herefter kan du vælge, om du vil være med i Fast track, der får alle nyheder før alle andre. Du kan også vælge et langsommere spor. Det sikrer, at du først får nyhederne, når de er blevet testet af andre.For at kunne få adgang til det forenklede bånd nu, skal du være med på Fast Track-sporet.Vi har tidligere skrevet om Office Insider her.
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.