Ny Outlook Mobile: Få indbakken nemmere fra hånden med nyt design

Men den seneste opdatering til Outlook på mobilen, bliver det meget lettere at få arbejdet sig gennem mailbunken. Brugergrænsefladen er således blevet ”Tinderficeret”, så du nemt kan arkivere, slette, eller hvad du nu vælger, et højre- eller venstre-swipe, skal gøre. Samtidig er der dukket praktiske genveje op, der f.eks. gør det lettere, at booke tid i kalenderen ud fra en mail. Læs med og få de vigtigste nyheder her.

Outlook Mobile er den mobile version af Microsoft Outlook 365 til Android- og iOS-telefoner. Den har eksisteret i en del år efterhånden, og har netop fået en tiltrængt overhaling af brugergrænsefladen.

Fokus har været på at gøre det nemmere at få håndteret mails på farten – og især fået sorteret de mest irrelevante fra. Samtidig er det blevet gjort meget nemmere at få arkiveret de beskeder, der ikke kræver et svar eller senere efterbearbejdning.

Outlook goes Tinder

Det er gjort på to måder. Dels gennem opdelingen i en fokuseret indbakke, som har været der i et stykke tid, og dels ved at indføre nogle nolge Tinder-lignende Swipe-funktioner, der gør det nemt at håndtere den enkelte mail.

Som standard kan du arkivere en mail ved at swipe den til venstre. Swiper du til højre, får du mulighed for at vælge hvad der så skal ske med mailen. Du kan f.eks. vælge, at et højre-swipe skal slette mailen, markére den med et flag, gøre den ulæst, flytte den eller planlægge et møde om mailen eller noget helt femte.

Samme sted kan du også ændre på, hvad der skal ske, når du swiper mailen til venstre. Altså kan du sætte swipe-funktionerne op præcis som de giver mening for dig.

Nemmere at skifte mellem og se forskel på fokuseret og ikke-fokuseret indbakke

Redesignet af brugergrænsefladen har samtidig gjort det nemmere at se forskel på, om du ser den fokuserede eller den ikke-fokuserede indbakke. Og langt nemmere at skifte mellem de to.

Der er simpelthen kommet en skydeknap i toppen af Outlook-app’en. Her kan du hurtigt skifte, lige som det er nemt at se, hvilken indbakkevisning du er på. Så nemt, enkelt og praktisk at det næsten må kaldes et Columbus-æg.

Smarte genveje til møder m.v.

Dukker der en mødeinvitation op i indbakken, får du vist en genvej til at oprette mødet i din kalender. Det kan faktisk også ske, hvis du f.eks. får en mail, hvor der er angivet nogle tidspunkter for et eller andet i mailen.

Fra genvejen kan du få vist din kalender for det foreslåede tidspunkt. Så kan du nemt tage stilling til, om du kan deltage på mødet eller ej. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Outlook Mobile er blevet voksen

Bruger du ikke allerede Outlook Mobile, er det nu, du bør overveje at skifte fra den native mail-app på din mobil og til Outlook Mobile. Det giver dig en række af de samme muligheder, som du kender fra Outlook på din computer – samt til dine filer på OneDrive og meget, meget mere.

Brugeroplevelsen er god, smidig og effektiv. Du henter Outlook Mobile-klienten til din mobil her.

Tak til Microsoft for lån af billeder.

 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.