Nu kan du bruge fantastiske 3D-animationer i PowerPoint og Word – og konvertere håndskrift til tekst

November måneds Office 365 opdateringer bringer en række spændende nyheder til især PowerPoint og Word. F.eks. muligheden for at indsætte korrekturrettelser med pen i Word, samt konvertere håndskrift til tekst og grafiske objekter og indsætte flotte 3D-animationer i begge programmer.Med november måneds nyheder træder Microsoft Office et stort skridt nærmere det rigtige papir. For når du har installeret denne måneds nyheder til især PowerPoint og Word, kan du både læse korrektur i hånden med en pen og konvertere håndskrift til tekst og håndtegninger til grafiske elementer.

Tegn dit slide i PowerPoint

Med en Microsoft Surface eller en tablet kan du starte din brainstorm til den næste præsentation på en meget mere intuitiv måde. Bare tag din digitale pen i hånden, start en tom præsentation op og begynd at skrive og tegne indholdet på de enkelte slides.Det gør det lige så nemt at planlægge din præsentation, som hvis du sad med en gammeldags blok og blyant. Tilmed giver muligheden for at håndtegne grafiske elementer dig mulighed for at skabe helt nye figurer og former, der ellers ville være svære at bygge uden at skulle tegne med Bezier-værktøjet.Når du er færdig med at skrive og tegne, kan du konvertere tekst og tegninger til almindelige PowerPoint-elementer med et klik på en knap. De samme muligheder har du også i Word.

Læs korrektur som på papir

Kan du huske dengang, du skrev alle dine vigtige dokumenter ud og læste korrektur på papir. Ja, måske gør du det endnu!I så fald kan du sænke dit CO2-aftryk gevaldigt, ved at gå over til at læse korrektur direkte i Word. Det gøres på samme måde med de velkendte korrekturtegn – og Word retter ind med det samme.Du kan også bruge overstregningsfarver til at markere vigtige sætninger, fremhæve ord med fed og slette hele afsnit eller ord. Det går som en leg, lige så nemt som var det på papir.

Indsæt fantastiske 3D-animationer

November-opdateringen giver dig også mulighed for at indsætte Embedded 3D Animationer i både PowerPoint og Word.Det er 3D-modeller, du enten har skabt i dertil indrettede programmer, eller som du kan hente fra nettet eller Microsofts eget store udvalg af forskellige 3D-animationer online.Hver enkelt animation kan sættes til at bevæge sig ved hjælp af Animationer-fanen – den du normalt bruger, når du vil animere objekter og tekst på dit dias. Bruger du værktøjerne på 3D-animationerne, kan du både få dem til at komme ind eller forvinde, dreje fra side til side eller hoppe begejstret op og ned – og meget, meget mere. Du kan også skifte mellem forskellige scener i nogle af de mere komplekse 3D-animationer.

Nemmere migrering af on-premise dokumenter

En anden nyhed i Office 365 er muligheden for en nemmere og mere intuitiv migrering af dokumenter, regneark, præsentationer og andet indhold til SharePoint Online. Enten fra din egen computer, fra en on-premise server eller fra skylagertjenester som OneDrive og OneDrive for Business eller tjenester som Microsoft Team.Alt hvad du skal gøre, er at hente SharePoint Migration Tool her.

Vil du vide mere om Microsoft Office 365

… eller nogle af de andre Microsoft-tjenester i skyen? Så sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål hos CloudWorkers. Udfyld kontaktformularen, send en mail til info@cloudworkers.dk eller ring på 39 69 29 09. Så giver vi dig et svar på dine spørgsmål, du kan forstå!
 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.