Microsoft Forms Pro – den smarte genvej til kundetilfredsheds- og andre online surveys

Vil du gerne vide mere om, hvor tilfredse kunderne er med jeres produkter? Eller bygge en serie automatiske medarbejder-surveys, der sendes til medarbejderne på forudbestemte tidspunkter i løbet af året – eller i løbet af deres ansættelseperiode hos jer. Med Microsoft Forms Pro får du et smart værktøj, hvor du nemt kan bygge surveys og indhente informationer, samt automatisere udsendelsen og opsamlingen af data!

Du opbygger nemt og intuitivt formularer, surveys og quizzer med Microsoft Forms Pro-builderen.

Der findes masser af formularværktøjer på nettet, men ingen der som Microsoft Forms nemt kan integreres med de værktøjer i Microsoft Office 365, du anvender til dataopsamling og bearbejdning.

Microsoft Forms er en gratis app, som alle har adgang til i deres Dynamics-, Office- eller Microsoft 365-abonnement. Det er en visuel form-builder, hvor du nemt og hurtigt kan opbygge formularer, surveys og quizzer til brug online.

Den almindelige Microsoft Forms giver også mulighed for at oprette forgreninger. Det vil sige, at du kan vælge, hvad det næste spørgsmål i rækkefølgen skal være, baseret på det svar brugeren har givet på det forrige spørgsmål.

Start med at vælge, om du vil oprette en undersøgelse eller en quiz.

Microsoft Forms goes Pro!

Med Microsoft Forms Pro får du endnu mere avancerede muligheder for at opbygge formularer, quizzer og surveys til online brug. F.eks. får du nogle bedre muligheder for at

 • programmere en mere avanceret forgrening og brugertilpasning ind i formularerne
 • indsamle svarene med Microsoft Dynamics 365 workflow automation
 • integrere svarmuligheder og andre data fra Microsoft Dynamics 365
 • oprette PowerBI-integrationer både til og fra formularerne
 • tilpasse designet på formularerne og indsætte f.eks. eget logo i dem
 • indsætte brugertilpassede, individuelle tracking links for nem sporing

og meget, meget mere.

Sammen med Microsoft Flow får du mulighed for at automatisere udsendelsen af formularerne, så de f.eks. sendes automatisk til kunder, der netop har købt et bestemt produkt. Eller til medarbejderne hvert år lige før MUS-samtalen.

Det giver dig nogle helt nye muligheder for at opsamle data, f.eks. hen over et helt ansættelsesforhold. Definér nogle fastlagte tidsperioder mellem hver udsendelse, eller udsend en formular til medarbejderne ved bestemte hændelser i ansættelsesforholdet (f.eks. ved en forfremmelse).

Mulighederne er mange, og det bedste er, at svarene helt automatisk finder vej dertil, hvor du ønsker at bruge data fra formularen – både i programmer og tjenester i Dynamics, Office og Microsoft 365. Samtidig kan du bruge PowerBI til at kombinere svar fra forskellige formularer, quizzer og surveys, og derved opdage nye, interessante sammenhænge du måske ellers aldrig ville være faldet over.

Microsoft Forms Pro skal tilkøbes

Lige nu kan du prøve Microsoft Forms Pro i en preview-version. Du kan tilmelde dig previewet her! Værktøjet er delvist oversat til dansk.

Når tjenesten lanceres efter preview-perioden, bliver det en betalt tjeneste for de mindste Office 365- og Dynamics 365-abonnementer, mens det bliver en del af abonnementet for de større Enterprise-kunder.

Nærmere info om priser og abonnementsforhold bliver dog først tilgængelig, når tjeneste lanceres senere på året.

Vil du vide mere om Microsoft Forms Pro eller have hjælp til at komme i gang med preview-versionen? Så kontakt os allerede i dag!

 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.