Bookings – den gemte perle i Office 365

Har du et Office 365-abonnement og benytter dyre webtjenester til at håndtere mødebookninger og kundernes tidsbestillinger på jeres hjemmeside? Så find Microsoft Bookings frem fra gemmerne i Office 365 og få mere ud af jeres Office 365-abonnement!

Egentligt er booking-værktøjet tiltænkt mindre virksomheder. Men faktisk kan alle bruge det, uanset virksomhedens størrelse. For det er et genialt værktøj til både at håndtere tidsbestillinger fra kunder på jeres hjemmeside, og til at håndtere tilmeldinger til arrangementer eller ydelser internt i jeres organisation.

Du kan bruge Bookings til booking af:

 • Tidsbaserede ydelser, f.eks. en konsultation med en konsulent eller en produktpræsentation fra en sælger.
 • Ressourcer, inkl. valg af ressource, dato og tidspunkt
 • Ydelser, ressourcer og tid. Her kan brugeren vælge alle tre ting i samme arbejdsgang.

Sådan sætter du Bookings op

For at anvende Bookings til at modtage bookninger online, skal du først sætte tjenesten op. Det gøres inde fra Office.com, hvor du klikker dig ind på Bookings-appen.

Her kan du sætte en grundlæggende Booking-side op med farvetema, tidsintervaller og hvor lang tid frem i tiden, folk skal kunne booke tid. Udover at kunne få vist jeres logo, samt vælge et farvetema, kan du desværre ikke brande bookingsiden yderligere.

Her ses den grundlæggende opsætning af Microsoft Bookings-tjenesten
Her ses den grundlæggende opsætning af Microsoft Bookings-tjenesten

Skal booking-siden kun virke for interne bookninger i organisationen, sætter du hak Kræv en Office 365-konto fra min organisation for at reservere-feltet.

Skal brugerne kunne vælge en bestemt ressource i forbindelse med bookningen,skal du huske at hakke Tillad vores kunder at vælge en bestemt person ved bookningen-feltet af nederst på siden under personale.

Facebook-integration

Du kan også vælge at oprette en Booking-knap på firmaets Facebook-profil ved at integrere booking-tjenesten med Facebook. Det gøres ved at klikke på Opret forbindelse-knappen. Den bliver først tilgængelig, når du har udgivet bookingsiden, da linket til siden skal bruges til integrationen med Facebook.

Sådan sætter du de forskellige booking-former op

Ved hjælp af indstillingsmulighederne for Personale, Tjenester og Firmaoplysninger, kan du tilpasse booking-formularen yderligere med valgmuligheder og informationer.

Personale: Her kan du styre, hvilke medarbejdere der kan se bookninger og hvem der kan ændre på opsætningen. De medarbejdere du angiver her, er dem kunderne kan vælge på Booking-siden

Tjenester: Her kan du definere de forskellige tjenester, kunderne kan booke via jeres booking-tjenste.

Firmaoplysninger: Her kan du redigere kontaktoplysninger og indsætte firmalogo.

Alt efter hvordan du opsætter de forskellige indstillingsmuligheder, bliver det muligt at anvende Bookings til en af de tre booking-typer, der blev omtalt tidligere.

Når det hele er sat op, klikker du på Gem og udgiv-linket øverst på siden. Så opsættes siden og du får et link til siden, som du så kan linke til fra jeres hjemmeside.

Væbn dig med tålmodighed, når du udgiver bookingsiden første gang. Det tager lidt tid, før den er sat op.

Sådan kan Booking-siden se ud i praksis!
Sådan kan Booking-siden se ud i praksis!

Skal du have hjælp til at komme i gang med Bookings?

Vil du gerne have hjælp til at sætte Bookings op, samt med at få den integreret med jeres hjemmeside eller de andre steder, hvor I har brug for den?

Så kontakt Cloudworkers i dag via kontaktformularen, pr. telefon eller pr. mail. Du finder kontaktinformationerne nederst på siden.

 • Kontakt

 • Referencer

  • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

   Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

  • Sølyst vælger Office 365 og Intune

   Sølyst - Den kongelige Skydebane

   Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

  Vores løsninger

  • Microsoft Azure

   Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

  • Office 365

   Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.