Microsoft Azure – så nemt kommer du i gang

Microsoft Azure og Microsoft 365 er nemt at komme i gang med. Den bedste overgang fra On-premise til skyen foregår glidende. Det giver ingen eller næsten ingen nedetid og er nemt at håndtere for både it-afdelingen og brugerne. Så læs med her og få den bedste overgang til skyen med Microsoft Azure og Cloudworkers.

Migrering til Microsoft Azure skal helst foregå i flere små ryk. Det gør det nemmere for både it-afdelingen og brugerne.

Migrering til Microsoft Azure skal helst foregå i flere små ryk. Det gør det nemmere for både it-afdelingen og brugerne.

Har I altid været vant til at køre hele jeres it-infrastruktur på on-premise servere internt i virksomheden, kan det synes som noget af et projekt, at flytte hele it-infrastrukturen ud i skyen på Microsoft Azure – ikke bare i form af det rent fysiske arbejde, men også mentalt.

Tænk online tjenester – ikke servere

Den største udfordring er nok den mentale. For har I kørt med on-premise servere, har du altid været vant til, at der enten skulle installeres et nyt serverprogram eller opstilles en helt ny server, hver gang I skulle indføre en ny elektronisk tjeneste i virksomheden.

Flytter du it-infrastrukturen over på Microsoft Azure og Microsoft eller Office 365, kan du oftest helt fjerne serveren fra ligningen. For langt de fleste tjenester kan implementeres netop som tjenester.

Således skal du ikke til at sætte en SQL-server op, for at afvikle jeres databaser. Du kan bare oprette en ny SQL database-tjeneste på Microsoft Azure. Tilsvarende skal du hverken opsætte Exchange-servere eller SharePoint- eller Project-servere. De kører også som tjenester, du bare kan oprette jeres egen instans af.

Det er næsten lige som at bruge vandhanen. Du lukker bare op for den tjeneste du skal bruge og så er du kørende.

Find ud af, hvad I har brug for

Mere specialiserede tjenester skal dog stadig sættes op, programmeres og oftest konfigureres som virtuelle servere. Her kan det være en god hjælp at bruge Microsoft Azures særlige migrationsværktøj til at finde ud af, hvad det er for tjenester og virtuelle maskiner, du har brug for.

Det samme værktøj kan komme med optimeringsforslag til, hvordan du opsætter jeres it-infrastruktur, så den bliver mere effektiv i hverdagen og billigere for jer at holde kørende i skyen. Tjenesten indeholder også værktøjer og guider, der hjælper dig med at flytte jeres data og dokumenter over, så I helt undgår nedetid for brugerne.

En glidende overgang til Microsoft Azure er den bedste

Du får altid den bedste overgang til skyen, ved at foretage migreringen i flere skridt. Start med de nemmeste tjenester som f.eks. mailserver og samarbejdsplatform. Det kan foregå næsten helt uden at brugerne opdager det.

Det giver dig de første erfaringer med at arbejde med jeres it-infrastruktur i skyen fremfor on-premise – og det giver dig hurtigt mod på at flytte mere over.

Få hjælp til de mere komplicerede migreringer

Har I fået udviklet specialdesignede løsninger, der passer til jeres firma eller jeres branche, kan de oftest flyttes over ved at tilpasse koden til det nye miljø. Har du ikke de fornødne erfaringer med kodning eller opsætning af den slags tjenester, kan jeres oprindelige leverandør oftest hjælpe jer.

Eller også kan I tage fat i os hos Cloudworkers og få os til at hjælpe jer. Vi er certificerede Microsoft Azure-partnere og kan hjælpe jer med det, I har behov for – uanset om det er det hele eller kun det mest avancerede.

Så kontakt os i dag enten ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller ved at bruge kontaktinformationerne nederst på siden. Så kan vi få os en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres migrering til skyen – og få lagt en plan for den. Så kontakt os i dag og kom i gang!

Referencer

 • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

  Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

 • Sølyst vælger Office 365 og Intune

  Sølyst - Den kongelige Skydebane

  Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

Vores løsninger

 • Microsoft Azure

  Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

 • Office 365

  Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.