Microsoft introducerer Microsoft 365

Den måde vi arbejder på har ændret sig meget over de seneste 10-15 år. Samtidig er der opstået endnu flere digitale trusler på nettet, som vi skal sikre os mod. Det stiller nye krav til både de programmer, samarbejdsværktøjer og den it-infrastruktur, vi bygger vores forretning på. Det forsøger Microsoft at omfavne med Microsoft 365.

Microsoft 365

I forhold til tidligere arbejder medarbejderne oftest på flere forskellige både software- og hardware platforme, og oftest følger arbejdet med på tværs af de enheder, som de har ved hånden. Samtidig arbejder vi oftere i teams, der er spredt over flere lokationer og tidszoner.

Det stiller større krav til tilgængeligheden af firmaets it-systemer, data og dokumenter. Det løses oftest ved at flytte it-arkitekturen ud i skyen på f.eks. Office 365-platformen. Men samtidigt er antallet af forskellige sikkerhedstrusler på nettet steget. Derfor er vi omvendt nødt til at sikre vores it-arkitektur bedre for at forhindre uvedkommende i at trænge ind på den ene eller den anden måde.

Microsoft 365 til både store og små virksomheder

For at dække dette behov, har Microsoft valgt at samle både operativsystem, de programmer vi bruger til at skabe dokumenter, præsentationer og beregninger med og så den cloud-baserede it-infrastruktur i en og samme pakke. Det gør det muligt for såvel små som store virksomheder, at kunne håndtere både programmer, data og it-infrastruktur på en nem og fleksibel måde, uanset hvor deres medarbejdere – eller deres it-folk for den sags skyld – befinder sig.

Den nye samlede ”pakke” kalder Microsoft for Microsoft 365. Den fås i to forskellige udgaver, der kan vælges alt efter virksomhedsstørrelse eller behov: Microsoft 365 Enterprise eller Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise er rettet mod større virksomheder og organisationer og integrerer Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility + Security. Denne løsning tillader brugerne at være kreative og arbejde sammen, uanset hvor de befinder sig, uden at det betyder, at virksomheder eller organisationer skal sætte deres it-sikkerhed over styr.

Samtidig tilbyder Microsoft 365 Enterprise det størst mulige antal programmer, apps, tjenester og samarbejdsmuligheder, ligesom det giver it-afdelingen de mest avancerede værktøjer til at beskytte virksomhedens data og servicere medarbejderne, uanset hvor i verden de befinder sig.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business er målrettet mindre og mellemstore virksomheder med op til 300 medarbejdere. Denne pakke integrerer Microsoft Office 365 Business Premium med skræddersyede sikkerheds- og administrationsværktøjer fra Windows 10 og Enterprise Mobility + Security.

Denne løsning gør det muligt at forbinde virksomheden på en nem og sikker måde med både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, så de kan arbejde sammen på en fælles digital platform, uanset hvor de forskellige parter befinder sig.

Samtidig giver Microsoft 365 Business mulighed for at administrere og opsætte brugere på en nem og lige til måde, samtidig med at det er nemt at overvåge og opretholde sikkerheden.

Vil I være first mover på Microsoft 365?

Lyder Microsoft 365 som det næste skridt for jeres virksomhed og vil I høre mere om mulighederne eller have hjælp til at skifte fra jeres nuværende on-premise eller cloud-baserede løsning? Så kan vi hjælpe jer og svare på alle jeres spørgsmål.

Så kontakt os i dag enten via kontaktformularen her på siden eller ved at sende en mail eller give os et ring. Så kan vi fortælle jer mere om Microsoft 365 og hvordan I kommer i gang med at udnytte de nye muligheder, platformen giver.

 

 

 

 

 

 

 

 

Referencer

 • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

  Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

 • Sølyst vælger Office 365 og Intune

  Sølyst - Den kongelige Skydebane

  Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

Vores løsninger

 • Microsoft Azure

  Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

 • Office 365

  Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.