Office for Mac og iOS

Office til Mac

Microsoft Office 365 tilbyder virksomheder den bedste løsning til at købe licenser til Apple / Mac computere og iPads.Du får med Office 365 både Word, Excel, PowerPoint og den nye Outlook til Mac i 2011 versionen og hver bruger man anvende pakken på helt op til 5 computere eller iPads. Med i pakken er også en connector til SharePoint så Mac brugere også kan få glæde af dokumentdeling på tværs af virksomheden. Programmet hedder “Document Connection”.Ligeledes er der også en Skype for Business klient, hvis du har brug for chat og videokonferencer i din virksomhed med forbindelse til Skype.  Word, Excel, PowerPoint og Outlook til Mac med Office 365  

Billigste pris på Office til Mac – kun kr. 66 om måneden

I stedet for at købe en pakke med kun 1 licens til kr. 1.500 eller mere får du med et Office 365 Business abonnement en lejepris på bare kr. 66,- om måneden med 1 års binding som ikke bare giver dig adgang til den nyeste version, men også til installation af både PC, Mac og iPad versionen på op til 5 computere. Vil du ikke bindes et år kan du leje for bare kr. 80,- om måneden.Office for Mac fås også på Open License (MOL), men her er priserne helt anderledes høje og det er ofte du ikke behøver den fleksibilitet en Microsoft Open License giver dig på Office for Mac.

Ny Outlook til Mac

Microsoft har i efteråret 2014 frigivet en opdatering til Outlook klienten på Mac for at gøre den endnu bedre give den langt større lighed med det brugerne kender fra Outlook til PC og Outlook Web Access. Ligeledes er stabilitet og performance forbedret og giver dig en langt bedre oplevelse på din Mac.Den nye Outlook til Mac er her beskrevet af Microsoft og Office 365 kunder finder den ved at gå til Office 365 portalen på http://portal.office.com og trykke på tandhjulet i øverste højre hjørne.

Office for Mac 2015

Med et Office 365 Business abonnement vil du også få adgang til den helt nye Office til Mac 2015 som blev annonceret af Office til MacBook / IOS. Det er stadig småt med detaljerne om hvad produktet indeholder, men der vil blive frigivet en prøveversion (beta) i foråret 2015 som vil løfte sløret lidt for nyhederne.

Kontakt os straks for et godt tilbud på licenser og opsætning af Office til Mac

Ring 39 69 29 09 eller gennem Office 365 supporten her.