Azure Active Directory Premium

Azure Active Directory Premium

Azure Active Directory Premium er en suite af produkter som giver virksomheder en række løsninger til at sikre din cloud infrastruktur og gøre det enklere for brugerne at anvende skyen i det daglige.Azure Active Directory Premium’s løsninger kan deles ind i følgende produkter som hver især giver en unik løsning til både at støtte en hybrid og en ren cloud infrastruktur.

Azure Multi-Factor Authentication

Mangler din virksomhed en effektiv 2-faktor login løsning som sender SMS passcodes eller via en app laver et dobbeltcheck af brugeres identitet, kan du med Azure Multi-Factor Authentication få en effektiv og sikker løsning.Løsningen giver 2-faktor login til både cloud applikationer som Office 365, men også hvis du anvender Citrix eller Remote Desktop Services i din on-premise serverpark.Brugeren kan efter normalt login med kodeord vælge at få sendte en SMS, få en opringning fra en computer eller anvende en app på sin iPhone eller Android.Azure Multi-Factor Authentication kan både købes uden at investere i fuld Enterprise Mobility & Security eller Azure AD Premium, men der er stor rabat, hvis du tager det som en del af de større pakker.

Automatiseret password reset

Bliver din helpdesk belastet af opkald fra brugere med udløbne kodeord, kan Azure AD Premium spare dig for masser af opkald og dermed penge hver eneste måned. Løsningen kan anvendes både med og uden Microsoft Office 365 og giver brugerne adgang til en self-service password nulstillingsportal. Her anvendes dine opstillede regler for nulstilling af passwords og brugeren kan nemt og enkelt via et sikkerhedscheck få udstedt et nyt kodeord.Når Azure AD Premium har nulstillet kodeordet bliver det automatisk sendt fra Azure ned til dit lokale Active Directory og brugeren kan nu nemt arbejde videre i alle systemer både internt og i skyen.

Avancerede sikkerhedsrapporter

Er du bekymret for om dine brugeres identitet bliver misbrugt når de anvender cloud services som Microsoft Office 365 eller andet, kan Azure AD Premium hjælpe med til at nedbringe din risiko.Ved hjælp af “Machine-Learning” holder Microsofts avancerede algoritmer øje med om en bruger f.eks. logger på i Kina for 2 timer senere at logge på fra København. Eftersom det normalt ikke er muligt vil Azure AD Premium slå alarm.Ligeledes holder Azure AD Premium øje med om brugernes passwords ser ud til at være spredt ud på internettet og advarer om dette brud på sikkerheden i din virksomhed. 

Installation af Azure AD Premium

Ønsker du at få et gratis møde omkring installation og udrulning af Azure AD Premium, så kontakt os med det samme.