Microsoft RemoteApp på Azure

 Microsoft RemoteApp er nu overgået til Citrix XenApp Essentials. Et produkt udviklet og solgt af Citrix.Det blev tidligere kaldt Citrix XenApp Express.Der er mere info om Citrix XenApp Essentials her.

Ældre info om Microsoft RemoteApp, som udgår sommer 2017.Azure RemoteApp

RemoteApp i Azure giver en enkel mulighed for at anvende terminalbasere skrivebordsapps hosted direkte på en server i Windows Azure. Løsningen anvendes f.eks. i forbindelse med Dynamics AX, Dynamics NAV, SAP, Visma, Oracle eller andre Azure RemoteAppløsninger hvor der i dag anvendes Remote Desktop Services (RDS) eller Citrix. Flytter applikationsserveren i Azure kan man med Microsoft RemoteApp publisere klientapplikationer og køre dem i et seamless vindue på sin PC selv om de afvikles på en server i Azure.

Det får du med RemoteApp:

√ Enkel licensering af Remote Desktop Adgang i skyen √ Ingen drift af Remote Desktop eller Citrix server √ Hurtig adgang til client/server applikationer på Azure √ Adgang til Windows apps fra både Mac, iPad, iPhone og AndroidPriserne starter fra kr. 40,- / bruger / måned.CloudWorkers er både certificeret Citrix og Microsoft partner og har stor erfaring med løsninger baseret på tynde klienter, terminal server, remote desktop (RDS) og publiserede applikationer.Kontakt os for at få skræddersyet din RemoteApp løsning til Azure.