Azure Sikker Online Backup fra Microsoft

Azure sikker online backupAzure sikker online backup giver dig en backupløsning hvor du er sikker på dine data opbevares korrekt i et certificeret datacenter og hvor software til backup er inkluderet.Prisen er helt nede på 15 øre / GB / Måned og løsningen tager backup af Windows Server 2008R2, 2012 inklusiv Essentials versionen, 2012R2 og 2016 samt klienter fra Windows 7 til Windows 10. Azure backup kan selvfølgelig også tage sikkerhedskopi af Azure baserede virtuelle maskiner med både Windows og Linux.Nu tilbyder Azure backup også support for genskabelse af SQL Server, Exchange Servere og SharePoint farme.

Backup til flere sikre datacentre

Azure backup kan leveres med geo-reduntant lager så backup kopierne ikke bare ligger i et geografisk datacenter i f.eks. Irland, men også kan lægges i Microsofts datacenter i Holland.Har du i dag en traditionel lokal backup løsning med bånd er der ingen tvivl om at du kan øge sikkerheden i din backup løsning betragteligt ved at anvende Azure sikker online backup i stedet. ½CloudWorkers leverer opsætning konfiguration og løbende overvågning på løsningen, så du kan sove roligt om natten i vished om at der er styr på sikkerhedskopiering af dine data.

Azure sikker Online Backup giver dig

√ Dataopbevaring i sikre, revisorgodkendte datacentre indenfor EU √ Enkelt mulighed for genskabelse af både enkeltfiler og hele servere √ En forståelig prismodel √ Backup af  Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016 samt Windows klienter. √ En pris på bare 15 øre pr. GB pr. måned.Kontakt os for at få skræddersyet en backup løsning på Azure til netop dine behov.