Microsoft Access udvikling

Microsoft Access programmer skræddersyet til din virksomhed

Vi udvikler dit Access-program! Lad os skræddersy din software og arbejde med din virksomhed med at tilpasse dine programmer perfekt. Med mere end 20 års Access erfaring kan vi fuldt udnytte mulighederne i MS Access!Har du spørgsmål om Microsoft Access Development er vi altid til rådighed og kommer gerne med et bud på at arbejde videre med din løsning.

Videreudvikling og support på dit Microsoft Access program

Software applikationer skal ofte justeres på grund af nye krav fra medarbejderne, juridiske forhold, ændringer af økonomisystemet eller andre tekniske omstændigheder. Vi vedligeholder dit Access-program og sørg for at din program altid performer optimalt.

Microsoft Access Migrering

Microsoft Access har eksisteret siden 1992. Der er stadig mange anvendelser af version 2 i brug. Vi kan migrere dine Access-applikationer til moderne udgaver som Access 2010 eller 2013, så din software bliver nemmere tilgængelig og fremtidssikret.

Migrering til Microsoft SQL Server

Microsofts SQL Server som en backend Access-database program gør adgang til programmerne hurtig og skalérbar. Vi flytter dine Access baser til SQL server databasen sikrer dermed tilgængelighed af ​​dine databaser.

Microsoft SharePoint Server eller SharePoint Online

Moderne Microsoft Access databaser kan i dag integreres med dine SharePoint løsninger således at data er tilgængelige for både Access brugere og SharePoint brugere. Til mange løsninger vil inddatering af data i Microsoft Access formularer være langt mere effektivt og sikkert, mens rapportering og udlæsning er nemmere via SharePoint. Vi integrerer dine løsninger, så du får mere ud af dine investeringer i SharePoint infrastruktur.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummer

Din besked