IT-Drift, IT-Support og Hosting

IT-Drift

De fleste af vores kunder efterspørger stabil og sikker IT-drift og hurtig udrykning ved fejl på computere, servere, netværk og i skyen. Vi gør i CloudWorkers in dyd ud af at sørge at dække netop disse behov med dansktalende personale der besidder dyb erfaring med teknologi.Vi sørger for IT-drift på både hostede servere, løsninger i skyen og kundernes egne servere, hvor vi med effektive driftsplaner sørger for at der er check på både backup, sikkerhed og høj oppetid. Vi anvender moderne værktøjer med kunstig intelligens, som hjælper vores driftscenter med at forudse problemer og hurtigt komme til kernen i eventuelle udfordringer. Systemerne giver alam til driftscenteret og sage bliver håndteret effektivt af vores supportere som sender vanskeligere opgaver videre til en seniorkonsulent, hvis det er nødvendigt for at komme hurtigt i mål.

24 timers drift

For kunder med behov for 24 timers drift har vi mulighed for at tegne sig ind på aftaler, som sørger for at der er en dygtig konsulent som både tager action på alarmer fra systemerne 24-7-365. Vi er samtidig på tilkald ved uforudsete nedbrud som strømafbrydelser og lignende kan fremkalde.

IT-Support

Efterspørger dine brugere at få løst deres problemer hurtigt og effektivt? Så er CloudWorkers IT-support klar til at hjælpe fra morgen til aften. Fra vores supportcenter yder vi dagligt support på alt fra Windows, Mac, Office 365, servere, printere, internet, smartphones og alt muligt andet, som rammer den daglige bruger af moderne teknologi.Vi svarer normalt hurtigt på telefonen og går for det meste straks i gang med at yde support. Alle sager logges i vores helpdesk system og sagerne kan følges fra start til slut.

Hosting

CloudWorkers tilbyder selvfølgelig hosting i moderne datacentre via både avanceret cloud hosting hos f.eks. Microsoft og hosting i lokale danske datacentre. Vi varetager både arkitektur, opsætning og drift af hostede løsninger – eller løsninger hvor virksomheden selv har co-located servere i et datacenter.