SonicWALL WXA

SonicWALL har med WXA serien en bred og dækkende portefølje til optimering af svage WAN links. Produkterne er specielt velegnede til også at dække mindre og små afdelingskontorer rundt om i verden med en løsning, der ikke kræver en decideret boks, men kører på toppen af VMware som en virtual applicance eller på en dedikeret pc med lave specikationer.WXA serien benytter de fleste WAN accelerations metoder som de-duplication, caching, metadata caching, komprimering og mange muligheder for at prioritere datatrafik og protokoller via QoS og styring af båndbredde. Modellerne arbejder alle effektivt på tværs af protokollerne SMB, CIFS, FTP, HTTP og TCP og kan håndtere op til 360 brugere pr. enhed.

Windows File Share Acceleration

Windows File Share acceleration er WXA seriens speciale – dvs. at fjerne problemer med langsomme fileshares, hvor brugerne klager over at arbejde med Word, Excel og PowerPoint filer kører langsomt over WAN links. Her har SonicWALL WXA et gennemprøvet og effektivt koncept til caching af dokumenter på afdelingskontorets side af WAN linket, således at arbejde med dokumenter føles som om det kører lokalt selv om der arbejdes på hovedkvarterets Windows filserver.

WAN Optimerings modelprogram

WXA 5000 Virtual ApplianceDenne virtuelle appliance, som kører på toppen af VMware ESX eller ESXi og supporterer op til 360 brugere afhængigt af de tildelte ressourcer.
 WXA 4000En dedikeret applianece til rack montering, som supporterer op til 240 brugere. Denne WAN accelerator er perfekt til installation på hovedkontoret som hub for et større eller mindre antal afdelingskontorer. Indbygget harddiske på 2×250 GB til caching af primært Windows file shares.
WAN_Optimering_WXA_2000WXA 2000Som WXA 4000, men bare med halv kapacitet – op til 120 brugere. Alle features er stadig supporteret og der er indbygget 1×250 GB til caching af data.
WXA 500 Live CDEn prismæssigt forsvarlig løsning til de helt små afdelingskontorer med op til 20 brugere. Software skal installeres på en dedikeret Pentium 4 baseret PC med minimum 2 GB RAM og 80 GB harddisk. Igen er alle væsentlige features supporteret.