Cisco ASA Firewall

Cisco ASA

Verdens mest udbredte firewall.

Cisco ASA er en alsidig firewall med gode egenskaber effektiv sikkerhed. CloudWorkers både sælger og installerer Cisco ASA firewalls.

Overlegen beskyttelse i flere lag

Bliv mere sikker. Denne firewall har opnået den højeste score for sikkerhedseffektivitet i tredjeparttest for både NGIPS og AMP og blokerer henholdsvis 99,4% og 99,2% af trusler.

Forenklet styring og lavere omkostninger

Få synlighed til og kontrol over aktivitet på dit netværk. Få indblik i brugere, apps, enheder, trusler, filer og sårbarheder. Udvid beskyttelsen fra datacentret til mobile enheder. Det er alt muligt med vores Firepower Management Center.

Samlet sikkerhed og automatisering af opgaver

Vores integrerede tilgang til trusselforsvar reducerer investerings- og driftsomkostninger samt administrativ kompleksitet ved at konsolidere flere sikkerhedstjenester i en enkelt platform. Automatiserer sikkerhedsopgaver for at øge smidighed og hurtigt afhjælpe trusler.

Bred vifte af størrelser og formfaktorer

Cisco har platformen for dig: flere muligheder for små og mellemstore virksomheder, robuste firewalls til ekstreme miljøer og firewalls med høj ydeevne til enterprise datacentre.

Gode priser og support

CloudWorkers sørger for at du får den bedste pris på en ny firewall løsning samt effektiv og hurtig implementering af vores dygtige Cisco eksperter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.