Avanceret backup-funktion til Azure File shares går i public preview

Netop nu har du mulighed for at blive blandt de første, der kan bruge den nye, avancerede Backup-funktion på jeres Azure File shares. Løsningen inkluderer en særlig Recovery Service vault og en smart funktion, der opdager filer, som ikke er blevet sikkerhedskopieret. Det sikrer blandt andet, at I altid har en sikkerhedskopi af jeres dokumenter og øvrige data, selv om I skulle blive udsat for et Ransomware-angreb.

Avanceret backup-funktion til Azure File shares går i public preview

Der var en gang hvor rigtige mænd ikke tog backup. Til gengæld græd de ofte og længe. Det var også dengang, hvor det var svært at tage backup og det krævede specialudstyr. Sådan er det heldigvis ikke længere.

For i dag kan sikkerhedskopieringen foregå helt bag om ryggen på både dig og dine brugere. For gemmer du alle virksomhedens data i skyen og spejler dem ned på de enkelte medarbejderes computere, har du altid en opdateret sikkerhedskopi liggende af filerne i skyen.

Det har gjort de gratis lagertjenester i skyen så populære – ikke kun blandt private, men også hos mindre firmaer.

Du kan også lagre dine data for billigt i skyen

Men den automatiske synkronisering bliver hurtigt til et problem, hvis der ikke ligger en ekstra, sikret sikkerhedskopi af dine data i skyen. Uden den bliver jeres fillager i skyen et let bytte for et ransomware-angreb, når først det rammer en af medarbejdernes computere.

Herfra vil de krypterede filer nemlig blive synkroniseret direkte op til fillageret i skyen. Så snart vil alle medarbejdere, der deler de samme filer være inficeret, og alle jeres data i fillageret vil være lige så krypterede som den lokale kopi.

Her er du ilde stedt, hvis I anvender en gratistjeneste som fillager i skyen, eller hvis I kører med en af de billigste løsninger af visse af fillagerløsningerne. For her er der oftest ikke nogen bagvedliggende sikkerhedskopi, der undgår at blive krypteret under Ransomware-angrebet.

Men kører I med en professionel fildelingsløsning som f.eks. Microsoft SharePoint, OneDrive for Business eller Azure File shares, sker dette ikke. Og med den nye backup-funktion til Azure File shares får du endnu bedre styr på sikkerheden af både backup og alle de dokumenter og data, I gemmer på et Azure File share.

Opdager ubeskyttede filer

Med den nye backup-udvidelse til Microsoft Azure File shares bliver det blandt andet muligt, at:

 • Opsætte en Backup-løsning uden at skulle implementere ny infrastruktur
 • Sikkerhedskopiere alle former for dokumenter og data, herunder Azure IaaS VMs, database frae n SQL Server der kører på en IaaS VMs, samt data på jeres on-premise servere
 • Opdage ubeskyttede file shares på de forskellige lagerkonti og fildelingstjenester, der anvendes
 • Sikkerhedskopiere flere file shares på en gang
 • Oprette en Backup-politik for hvert file share, der automatisk sikkerhedskopierer på bestemte tidspunkter
 • Gendanne præcist de filer du har brug for i en sikkerhedskopi, uden at skulle gendanne hele sikkerhedskopien
 • Kunne vælge mellem forskellige gendannelsespunkter og sikkerhedskopier, og kun gendanne de filer, der er brug for

Kom i gang med næste generations backup nu

Kunne du tænke dig at komme i gang med at bruge den nye backup-udvidelse til Microsoft Azure File shares med det samme, finder du en trin for trin gennemgang her.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os hos CloudWorkers. Også hvis du kunne tænke dig at komme i gang med at bruge Azure File shares. Du finder vores kontaktinformationer nederst på siden.

Referencer

 • Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

  Nomas tidligere chefkok, Matthew Orland, har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

 • Sølyst vælger Office 365 og Intune

  Sølyst - Den kongelige Skydebane

  Den kongelige Skydebane har udskiftet Small Business Server med en moderne løsning baseret på Microsoft Office 365.

Vores løsninger

 • Microsoft Azure

  Microsoft Azure (Tidligere Windows Azure) er en bred cloud platform for både webserver, applikationsserver og netværk.

 • Office 365

  Office 365 er en samling af server services fra Microsoft som gør det nemt for dine medarbejdere at kommunikere, samarbejde og producere dokumenter og indsamle data, uden du skal investere i en mængde hardware.