Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365

Noma’s chefkok Matt Orlando vælger Office 365 som kommunikationsplatform for hans nye restaurant i København

Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365 med Exchange Online, Lync Online og SharePoint.

Amass Restaurant vælger Microsoft Office 365 med Exchange Online, Lync Online og SharePoint.

I juli 2013 åbnede Restaurant Amass i det tidligere B & W skibsværft i København. Du finder bl.a. en 500 kvadratmeter køkkenhave, der er et fantastisk sted at tage en gåtur mens drikker et glas champagne.

Amerikansk fødte Matt forklarer: Dette skal være en ”Chefs” restaurant, en af de restauranter i København, som bliver en gastronomisk turistmagnet, hvor du får en helt anden oplevelse. Jeg har meget høje ambitioner. Jeg har hele mit liv mast på for andre mennesker, og nu er det tid til at være meget ambitiøs med min egen restaurant “.

Matt har altid haft et skarpt øje for detaljer, og hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin.

For Restaurant Amass er sigtekornet sat på en ny frisk oplevelse af ”Fine Dining” i en afslappet setting. For at kunne flytte sig hurtigt fremad i start-up processen, så Matt behovet for en effektiv kommunikationsplatform og endte med at plukke det bedste på markedet, den nyeste version af Microsoft Office 365.

Matt forklarer: “Bortset fra stor madkunst, jeg også har lært fra noma, at effektiv kommunikation mellem teammedlemmer er nøglen til at have en succesfuld forretning. Med den nye Office 365 vi kan kommunikere på tværs af team, centralt planlægge møder, udveksle ideer og holde vores dokumenter gemt med og tilgængelige både pc, mac, iPhones og iPads – og til prisen på rimelig flaske vin pr måned, det er en ”no brainer “.

“Med hjælp fra min it leverandør, var løsningen oppe at køre på mindre end 24 timer, og jeg kan nu fokusere min tid på at drive restaurant”, siger Matt med et smil, før han farer til næste møde med en potentiel leverandør, der måske kan leve op til Matthews særlige krav.

Mere om Restaurant Amass og tankerne bag.

Restaurant Amass web site / Book bord

Mere om Office 365.